Black Box Revelation bij David Letterman

Maandagavond sloot The Black Box Revelation de bekende Amerikaanse talkshowhost ‘Late show with David Letterman’ af met hun nummer ‘High on a wire’.

Het gaat Jan Paternoster en Dries Van Dijck, het Dilbeekse duo achter The Black Box Revelation, voor de wind. Hun vierde album ‘My Perception’, dat in België al in 2011 uitkwam, wordt gelanceerd op de Amerikaanse markt. Hun optreden bij Letterman, die een van de populairste talkshowhosts is van de VS, is een extra ster op het Amerikaanse palmares van de groep, die, naast eerdere tours in de VS, ook al te horen was in het vijfde seizoen van de reeks ‘Californication’.

Tijdens de bewuste aflevering van ‘Late show with David Letterman’ werd de groep dan wel niet geïnterviewd, wel mochten zij de show afsluiten na interviews met acteur Mark Wahlberg en Formule 1-piloot Sebastian Vettel. Met hun optreden treden zij in de voetsporen van onder andere Wilco, Foo Fighters, Amy Winehouse en recentelijker nog Lana Del Rey. (MVG)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content