Beyoncé presenteert nieuwe single voor animatiefilm ‘Epic’

© Reuters

Beyoncé’s nieuwe single ‘Rise Up’ is online verschenen. Het nummer werd samen met popzangeres Sia geschreven, en is te horen in de nieuwe animatiefilm ‘Epic’.

De Amerikaanse r&b-zangeres Beyoncé componeerde voor de nieuwe Twentieth Century Fox-film ‘Epic’ het nummer ‘Rise Up’. De single werd geschreven door Beyoncé in samenwerking met de Australische popzangeres Sia -bekend van David Guetta-hits als ‘Titanium’ en ‘She Wolf’- en werd geproducet door Hit-Boy en Chase N Cashe.

De superster zal daarnaast ook in ‘Epic’ te horen zijn op niet-muzikaal vlak. Ze spreekt namelijk de stem in van Queen Tara, en vervoegt daarmee andere befaamde stemmen als Colin Farrell, Josh Hutcherson, Amanda Seyfreid, Christoph Waltz, Pitbull en Aerosmiths Steven Tyler.

Beyoncé heeft de voorbije maanden al enkele nieuwe singles vrijgegeven, inclusief ‘Grown Woman’ voor een advertentiecampagne van Pepsi Cola, en ‘Standing on the Sun’ voor H&M. Dat nummer speelde ze trouwens voor de eerste keer live in het Antwerpse Sportpaleis op haar inhaalconcert van 31 mei. Wanneer haar nieuwe langspeler er uiteindelijk zal komen, is nog niet helemaal duidelijk.

Eerder deze maand kwam Beyoncé nog in opspraak nadat een man haar een tik op haar achterwerk had gegeven tijdens een show in Kopenhagen. Daarop reageerde de diva erg professioneel met “ik zal je vriendelijk moeten verzoeken het concert te verlaten”. (JD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content