Beyoncé en Jay-Z treden op tijdens de Grammy’s

© Reuters

Beyoncé en echtgenoot Jay-Z zullen zondag allebei optreden tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. De geruchten deden al langer de ronde en werden uiteindelijk bevestigd in een commercial op de Amerikaanse zender CBS.

Eerder werden onder meer Taylor Swift, Macklemore & Ryan Lewis, Lorde, Daft Punk, Katy Perry, Stevie Wonder, Pharrell Williams, Metallica en Kendrick Lamar door de organisatie bevestigd als live-acts tijdens de Grammy Awards in Los Angeles.

Of het echtpaar als duo zal verschijnen op het podium, is nog niet duidelijk. Er wordt verwacht dat Beyoncé en Jay-Z hun duet ‘Drunk In Love’ samen zullen opvoeren. Het wordt het eerste live-optreden van Beyoncé sinds de lancering van haar nieuwe album ‘Beyoncé’.

Geen hereniging van de Beatles tijdens Grammy’s

Ondanks de geruchten zullen de enige twee nog levende Beatles, Sir Paul McCartney en Ringo Starr, niet samen optreden tijdens de Grammy’s. Wel betreden ze samen het podium tijdens “The Night That Changed America: A Grammys Salute to The Beatles” op maandag 27 januari. Ringo Starr bevestigde dit nieuws aan Access Hollywood.

Ook Madonna werd getipt als aanvulling van de lijst van live-acts, maar dit nieuws moet nog bevestigd worden.

De 56ste editie van de Grammy’s vindt plaats op 26 januari in Los Angeles. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content