Beyoncé en Jay-Z hebben al besognes met baby Blue Ivy

De baby van Beyoncé Knowles en Jay-Z was nauwelijks 24 uur oud, of de kleine uk zorgde al voor besognes. De naam van het meisje blijkt nu ook dat van een evenementenbureau uit Boston te zijn.

Blue Ivy heet immers niet alleen het meisje dat zaterdag in New York met een keizersnede ter wereld kwam, het is ook de naam van een evenementenbureau uit Boston, dat sinds een paar dagen dan ook overspoeld wordt met telefoontjes en berichten op Facebook.

Blue ivy gezicht van agentschap

“De naam klinkt als een wasmiddel of een nieuw jeansmerk”, grapte Entertainment Weekly over Blue Ivy. Mis dus. Als je tot voor zaterdag de naam op Google intikte, stond de naam van het gelijknamige evenementenbureau, gespecialiseerd in de organisatie van huwelijken, helemaal bovenaan de zoekresultaten. Dat is nu begrijpelijkerwijs anders.

Veronica Alexandra, de eigenares van het agentschap, kan erom lachen. Zij zou vanaf nu graag alle grote feesten in het leven van het nieuwe celebritysterretje organiseren, en in een moeite de boreling ook bombarderen tot gezicht van haar bureau.

1,3 miljoen euro voor privé-verdieping

Wat Beyonce en Jay-Z meer zorgen moet baren, is dat hun legertje veiligheidslui een vader heeft weggehouden van zijn pas geboren tweeling die op dezelfde afdeling lag. De vrouw van Neil Coulon lag op hetzelfde moment als Beyoncé in het Lenox Hill Hospital. Hun tweeling kwam ook met een keizersnede ter wereld, en bovendien werden de baby’s te vroeg geboren. Niks kon echter de potige lijfwachten van het muzikantenpaar vermurwen. “Het ziekenhuis leek wel een exclusieve nachtclub”, zei Coulon tegenover de New York Daily News.

Naar verluidt hadden Beyoncé en Jay-Z een volledige verdieping van het ziekenhuis afgehuurd voor een bedrag van 1,3 miljoen dollar (één miljoen euro).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content