Beyoncé en Jay Z brengen onverwacht nieuw album uit

Beyonce en Jay-Z © REUTERS

Een verrassende zet van het wereldberoemde echtpaar.

Zangeres Beyoncé en haar man, rapper Jay-Z, hebben in de nacht van zaterdag op zondag een nieuwe plaat uitgebracht, een dat bovendien op voorhand niet aangekondigd was. Het album heet Everything Is Love en verscheen na een concert van de twee in Londen op Tidal, de streamingdienst van Jay-Z. Op andere diensten als Spotify en Deezer is de plaat niet te beluisteren.

Met de plaat lijkt het powerkoppel een hoofdstuk af te sluiten. Beyoncé hintte naar overspel van Jay-Z op Lemonade , haar fel bejubelde album van twee jaar geleden, waarop de rapper het een jaar later toegaf op zijn album 4:44 .

De videoclip van het nummer Ape S**t is opgenomen in het Louvre in Parijs en staat inmiddels op YouTube. Volgens het Amerikaanse entertainmentblad Vulture komt de choreografie uit de koker van Sidi Larbi Cherkaoui, de Belg die vorig jaar ook al de choreografie voor het optreden van Beyoncé op de Grammy Awards bedacht.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content