Beluister: Jake Bugg lost nieuwe single ‘On My One’

© Wouter Van Vaerenbergh

Na ‘Shangri La’ uit 2013 heeft de Britse zanger Jake Bugg nieuwe nummers in de aanbieding. De single ‘On My One’ is gratis te downloaden op zijn website.

De Engelse singer-songwriter Jake Bugg heeft nieuw materiaal klaar. Zijn laatste album ‘Shangri La’ dateert van 2013 en was de opvolger van zijn debuut ‘Jake Bugg’ in 2012. De single ‘On My One’ is het voorsmaakje van Buggs nieuwe en derde plaat.

In 2015 verklaarde de zanger al aan NME dat het album helemaal zelfgeschreven en geproducet is, en dat het verschil hem zit in de ‘grooves‘: ‘Er zijn nummers waarop mensen echt kunnen dansen. Ik heb veel geluisterd naar nummers uit de jaren ’70, die hadden een warmte over zich dat je niet snel hoort in de popmuziek van vandaag.’

Het nieuwe nummer is gratis te downloaden op Jake Buggs website. Voorlopig zijn er nog geen nieuwe optredens van hem in België aangekondigd. Hij stond voor het laatst op een Belgisch podium in 2014, tijdens Pukkelpop.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(JL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content