Beluister hier samenwerking tussen James Blake en Bon Iver

‘Fall Creek Boys Choir’ is het resultaat van de uiterst fijne samenwerking tussen de Britse muzikant James Blake en Justin Vernon, de frontman van de Amerikaanse indie-folkband Bon Iver. Beluister het nummer hier.

James Blake en Bon Iver hebben hun samenwerking online gezwierd en dat resultaat luistert naar de titel ‘Fall Creek Boys Choir’. De première was gisteren reeds op BBC1 Radio te beluisteren, maar nu krijgt ook het wereldwijde web de eer om het nummer aan te bieden. Amper zes dagen nadat Blake de samenwerking via Twitter aankondigde, is het nummer voor de fans nu al te beluisteren. Het is nog niet duidelijk of de samenwerking bij dit ene nummer blijft. Via iTunes kan u het nummer vanaf 29 augustus online aankopen.

Op donderdag 27 oktober staat Bon Iver in een uitverkochte AB. Voor het optreden van James Blake in de AB op maandag 21 november kan u via deze link nog online tickets kopen.

(NM)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content