Belgische voorverkoop Tomorrowland 2015 uitverkocht

Tomorrowland © Wouter Van Vaerenbergh

De helft van de 180.000 Tomorrowlandtickets gereserveerd voor de Belgische festivalgangers waren in ruim een uur allemaal de deur uit.

De Belgische pre-sale van Tomorrowland 2015, goed voor 90.000 tickets in de digitale etalage, is uitverkocht. Wie een gooi wilde doen naar de zeer gegeerde kaartjes kon dat vandaag vanaf 11 uur via de officiële website van het dancefestival. Snel zijn was de boodschap, want iets na de middag waren ze al allemaal de deur uit. De Belgische festivalgangers kregen (in vergelijking met de ‘buitenlandse verkoop’) een voordeelprijs én mochten tot vijf kaarten per persoon kopen. Een voorafgaande registratie was een vereiste.

Volgende week, 7 februari, gaat de internationale verkoop door. De pechvogels van vandaag krijgen dan een herkansing, al wordt de opdracht nog moeilijker. Ook hier vliegen de tickets doorgaans in een mum van tijd de deur uit.

Onlangs vonden er al drie verkopen plaats: Boom & Rumst (3000 tickets), Rupelstreek (1000 tickets) en Global Journey (reispakketten voor ongeveer 20.000 personen).

Het Nationaal Orkest van België was de eerste naam op de affiche van de elfde Tomorrowland-editie. Cocoonstage doet aan vinyl only op zaterdag. Avicii (vrijdag) en Solomun (vrijdag), Armin van Buuren (zaterdag) en Hardwell (zondag) zijn de andere namen die deze week werden aangekondigd.

Tomorrowland vindt dit jaar plaats op 24, 25 en 26 juli in Boom. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content