Belgische Nicolas Caeyers regisseert videoclip voormalige Swedish House Mafia-DJ’s

Nicolas Craeyers (rechts) filmt de videoclip van Axwell (midden links) en Ingrosso (midden rechts). © Willem Van Puyenbroeck

Het Zweedse DJ-ensemble, vroeger met z’n drieën, nu een duo, brengt een nieuw nummer uit. De jonge Vlaamse producer Nicolas Caeyers kreeg de eer de videoclip te producen.

Axwell en Sebastian Ingrosso, twee van de drie Swedish House Mafia -DJ’s hebben voor de zomercampagne van kledijmerk H&M een nieuwe song Sun is Shining gemaakt. Voor de videoclip organiseerde het duo een artistieke pitch, waarbij creatieveling hun ideeën mochten voorstellen.

Filmmaker Nicolas Caeyers is amper 22 jaar oud maar wist de opdracht in de wacht te slepen. Zijn idee? Op niet minder dan 30.000 briefjes schrijven de DJ’s hun songtekst uit, die dan vervolgens in een woeste tornado doorheen de stad Antwerpen vliegen (de briefjes, niet de DJ’s). Dat zagen Axwell en Ingrosso wel zitten en Caeyers werd geboekt voor de job. (FDC)

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de lyricvideo van Axwell / Ingrosso hier.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content