Bekijk de trailer van ‘Supersonic’, de documentaire over Britse rockband Oasis

In afwachting van een volwaardige reünie kan de doorgewinterde Oasis-fan zich dit najaar vergapen aan een documentaire die de beste jaren van Manchester’s finest in beeld brengt.

De lijst van medewerkers achter de documentaire Supersonic oogt beloftevol. Mat Whitecross, op wiens nachtkastje een Zilveren Beer voor beste regisseur prijkt dankzij de docu The Road to Guantanamo, neemt de regie voor zijn rekening en hij wordt daarin bijgestaan door het team dat eerder al de succesvolle biopics Amy en Senna maakte.

Zowel Noel als Liam stemden toe om interviews te geven en regisseur Whitecross verklaarde toegang gekregen te hebben tot nooit eerder vertoond beeldmateriaal. Noel Gallagher liet dit voorjaar wel aan het magazine GQ weten dat het merendeel van dat beeldmateriaal onbruikbaar is, omwille van “de grote hoeveelheden drugs” die op de beelden te zien zijn.

De Gallaghers kondigden het einde van Oasis in 2009 aan. Sindsdien ging Noel Gallagher verder met een nieuwe band onder de naam Noel Gallagher’s High Flying Birds. Liam Gallagher vormde samen met de overige leden van Oasis de band Beady Eye.

(JA)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content