Bazart verkoopt Lotto Arena uit op één dag

© Rob Walbers

Hun debuutplaat ‘Echo’ moet nog uitkomen en toch verkopen de mannen van Bazart de Lotto Arena uit op één dag tijd. Il faut le faire.

Na hun meer dan geslaagde festivalzomer, met triomftochten op Rock Werchter en Pukkelpop, en twee uitverkochte concerten in de Ancienne Belgique, is het Gents-Antwerpse vijftal klaar voor het grotere werk. De band rond spilfiguren Mathieu Terryn, Oliver ‘Warhola’ Symons en Simon ‘Felix Pallas’ Nuytten kondigde vorige week een eerste show in de Lotto Arena aan, voorzien op 1 april. De ticketverkoop ging deze ochtend om 10 uur (hard) van start. Enkele uren later was het concert al zo goed als helemaal uitverkocht. Straf.

Wie naast een kaartje greep, mag hopen op een herkansing. Want als de vraag opnieuw groot is, zal er een wachtshow aangelegd worden, zo laat Live Nation weten. Mocht de tweede Arenashow een feit zijn, dan wordt u uiteraard op de hoogte gebracht.

Op 23 september verschijnt Bazarts debuutplaat ‘Echo’. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bazart verkoopt Lotto Arena uit op één dag
© Wouter Van Vaerenbergh

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content