Bart De Wever draait plaatjes tijdens Homo Top 100-party

© Belga

Antwerps informateur Bart De Wever (N-VA) trekt naar discotheek Red & Blue voor een blitzbezoek aan de Homo Top 100-party.

Antwerps informateur Bart De Wever (N-VA) trekt naar discotheek Red & Blue voor een blitzbezoek aan de Homo Top 100-party. Dat meldt de organisatie van het evenement en is bevestigd door zijn woordvoerder.

De Wever was uitgenodigd naar aanleiding van de mediahype die ontstond nadat hij zich op de verkiezingsavond voor aanvang van zijn speech in de Antwerpse Zuiderkroon kwaad had gemaakt op de DJ.

Het nummer “Happiness” van Sam Sparro in een remix van The Magician kwam op het N-VA-overwinningsmoment heel even in een negatief daglicht te staan, toen een lichtjes geërgerde De Wever vroeg om “die ploat” af te zetten zodat hij – live in het tv-journaal – aan zijn speech zou kunnen beginnen.

Net die song is echter uitgeroepen tot “Alarmschijf 2012” en bijgevolg dé themasong van de Homo Top 100-party. Reden te over voor de organisatoren om hun stoute schoenen aan te trekken en De Wever uit te nodigen om met enige zin voor zelfrelativering de door hem vervloekte schijf hoogstpersoonlijk te komen opzetten.

Stipt om middernacht zal de N-VA-kopman present zijn in danstempel Red & Blue in het Antwerpse Schipperskwartier. De organisatie benadrukt voorts dat de Homo Top 100-party zeker niet enkel voor holebi’s bedoeld is. De deuren van Red & Blue openen om 22 uur, tickets zijn enkel ter plaatse aan de kassa beschikbaar. (Belga/RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content