Ayco Duyster verlaat Studio Brussel voor Radio 1

ayco duyster © Vrt

Ook Ayco Duyster verlaat Studio Brussel. Ze gaat vanaf september aan de slag bij Radio 1, waar ze elke werkdag van 13 tot 16 uur het namiddagblok voor haar rekening zal nemen.

Studio Brussel-presentatrice Ayco Duyster, vooral bekend van het uitstekende zondagavondprogramma ‘Duyster’, houdt het voor bekeken bij de jongerenzender. Vanaf september gaat ze aan de slag bij Radio 1. ‘Ik heb achttien fantastische jaren beleefd bij Studio Brussel en zal de zender, luisteraars en collega’s zeker missen. Ik hoop dat ik een even mooie tijd op Radio 1 tegemoet ga, maar heb er alle vertrouwen in’, reageert ze in een persbericht.

Bij Radio 1 zal ze elke werkdag van 13 tot 16 uur het namiddagblok voor haar rekening zal nemen.

StuBru-nethoofd Jan Van Biesen bedankt Ayco voor haar tijd bij Studio Brussel: ‘Ayco heeft Studio Brussel vele jaren fantastische diensten bewezen. Ik ben ervan overtuigd dat ze vanaf september ook op Radio 1 zal schitteren.’ Daar is Radio 1-nethoofd Filip Pletinckx van overtuigd: ‘We zijn heel blij dat Ayco het Radio 1-team komt versterken.’

Het vertrek van de gewaardeerde presentatrice betekent meteen ook het einde van het programma ‘Duyster’ in haar huidige vorm. Wat uiteraard een aderlating betekent voor de vele fans. Het aanbod duistere parels, heerlijke soundscapes en intimistische songs belichaamde voor velen het ultieme zondagavondgevoel. Wat in de plaats komt is nog niet bekend. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content