Autumn Falls 2014 is rond met de programmatie

Thurston Moore, tijdens Pukkelpop 2014. © Caroline Lessire

Het Brusselse muziekfeest Autumn Falls trekt voor de vijfde editie de stadsgrenzen open, met concerten in Trix, Vooruit, Cactus, Het Depot, De Kreun en andere fijne locaties. Met het muzikale aanbod zit het zoals altijd snor.

Voor de vijfde editie van de Brusselse concertreeks Autumn Falls wordt het concept lichtjes aangepast. Het meerdaagse festival wordt dit jaar verspreid over meerdere weken, én de hoofdstedelijke stadsgrenzen worden voor de gelegenheid opengetrokken.

De officiële opening van het festival vindt plaats op 28 oktober in Trix. Eindigen doet het muzikale herfstfeestje op 5 december in de Balzaal van de Vooruit en in de Handelsbeurs. Andere locaties waar je concerten kan meepikken zijn Botanique, Handelsbeurs, Cactus Muziekcentrum, De Kreun, Het Depot, Charlatan, Arenbergschouwburg, De Zwerver, Trefpunt, Democrazy, STUK, Muziekodroom, ’t Smiske en DNA. Het principe blijft hetzelfde: een kwaliteitsvolle line-up met zowel vaste waarden als opkomende talenten.

Autumn Falls strikte in het verleden mooie namen als Low, Pinback, Beach House, Ty Segall, Metronomy en Kurt Vile and the Violators. Dit jaar is dat onder meer ex-Sonic Youth Thurston Moore, Madensuyu, Thus Owls, Parquet Courts, The Notwist, Spoon, Xiu Xiu, The Vaselines en Timber Timbre.

Autumn Falls is een samenwerking tussen Toutpartout en de deelnemende zalen. Meer informatie: www.autumnfalls.be. Voor de snelle beslissers: ‘Early Bird’-tickets kosten 60 euro en bieden toegang tot alle concerten. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content