Aretha Franklin is ‘miraculeus hersteld’

Het gaat goed met de 71-jarige Aretha Franklin. De queen of soul is helemaal hersteld van een ziekte die haar lang uit roulatie hield, en wil zo snel mogelijk op de podiumplanken staan.

In een officieel persbericht meldt Aretha Franklin dat ze miraculeus hersteld is. Wat de aandoening was, wil ze niet kwijt. Maar een recente CAT-scan zou aangetoond hebben dat haar gezondheid met 85 procent is verbeterd. De legende wil nu opnieuw aan de slag en zo snel mogelijk op het podium staan.

Haar authentieke soulstem leverde wereldhits op als ‘Think’, ‘Respect’, ‘Natural Woman’ en ‘I Say a Little Prayer’. In totaal scoorde ze twintig nummer een-hits in de Billboard R&B Singles Chart.

Zangeressen als Whitney Houston, Mariah Carey, Angie Stone en Mary J. Blige noemden Franklin hun grootste inspiratiebron. In 1989 werd ze als eerste vrouw toegevoegd aan de Rock and Roll Hall of Fame. (DB)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content