Arctic Monkeys op 10 september in Club 69

Club 69, het minizaaltje van Studio Brussel, haalt op 10 september Arctic Monkeys naar het Antwerpse Zuiderpershuis voor een exclusief concert voor 69 duo’s.

Studio Brussel heeft na The XX en Queen Of The Stone Age alweer een grote vis aan de haak geslagen voor een exclusief Club 69-concert: Arctic Monkeys! Op dinsdagavond 10 september staat Alex Turner met zijn band in het minizaaltje van het Antwerpse Zuiderpershuis. Dat kondigden StuBru-presentators Ann Lemmens en Sam De Bruyn aan op de sofa van Freek Braeckman en Tomas De Soete tijdens het Eén-programma Café Corsari.

Club 69 ontvangt naar goede gewoonte slechts 69 duo’s. Alle tickets voor de passage van de Britse indierockers worden door Studio Brussel verloot onder de luisteraars.

Arctic Monkeys dropt een dag eerder, op 9 september, hun vijfde album fysiek in de rekken. ‘AM’ – ‘een goeie, uitgebalanceerde plaat’ aldus onze muziekman (KB) – is de opvolger van ‘Suck It and See’ uit 2011. Hun single ‘Do I wanna know?’ stond zeven weken op het hoogste schavot in De afrekening. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content