Anouk zoekt fotografen

Anouk, de Nederlandse popkoningin, kijkt uit naar jonge, getalenteerde fotografen. Nu de ‘supermama’ haar zomertournee in haar agenda heeft aangekruist wil ze van elk optreden dat ze geeft passende kiekjes.

Rock Werchter kondigde aan dat Anouk het donderdagprogramma zou vervolledigen. De Nederlandse staat al voor de zesde keer op de Werchterse weide en werd samen met James Blake, The Hives, Odd Future Wolf Gang Kill Them All en Evaline aan de affiche toegevoegd.

Zo kan de Nederlandse ‘supermama’ alweer een datum in haar agenda aankruisen. Want het is Anouk menens, haar net aangekondigde zomertournee. Ze wil alles tot in de puntjes voorbereiden om daarna te kunnen schitteren op het podium.

Om die glansprestaties op de gevoelige plaat vast te leggen heeft ze echter nog getalenteerde fotografe(n)(s) nodig. En daar kan jij haar misschien wel bij helpen.

Per festival dat Anouk geeft in België en Nederland wordt er één fotograaf uitgekozen die de mogelijkheid krijgt om de volledige show vast te leggen. In ruil hiervoor ontvangt de fotograaf naamsvermelding en maakt hij/zij kans om na de zomer een seizoen lang Anouk haar shows te fotograferen.

De vereisten zijn dat er professioneel en scherp wordt gefotografeerd. Dat de kandidaat al ervaring heeft met concertfotografie (en dat ook kan aantonen). En dat de fotograaf kennis heeft van de nieuwste technieken, bijvoorbeeld 180/360-gr foto’s.

Wie aan deze eisen voldoet, of denkt te voldoen, kan zich kandidaat stellen door te mailen naar redactie@anouk.nl

In de mail vermeld je meteen ook het concert dat je voorkeur wegdraagt. Keuze is er uit: 22/04 Paaspop (Schijndel), 10/06 Campus Pop (Enschede), 17/06 Concert At Sea (Brouwersdam), 18/06 Retro Pop (Emmen), 30/06 Werchter (België), 09/07 Bospop (Weert), 13/08 Huntenpop (Ulft)

Anouks nieuwe album ‘To Get Her Together’ verschijnt eind mei bij EMI.

Uit dat album is ‘Killer Bee’ haar eerste single:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Pieter Devriese

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content