Amerikaanse rapper Takeoff van hiphopgroep Migos doodgeschoten

© Getty

De Amerikaanse rapper Takeoff is neergeschoten en overleden in de stad Houston in de staat Texas. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ dinsdag. Op Twitter delen mensen berichten over het nieuws dat de 28-jarige Amerikaan voor hun ogen werd gedood. De politie van Houston bevestigt dat agenten ter plaatse waren bij een schietpartij waarbij ten minste één persoon om het leven is gekomen, maar wil niet zeggen dat het om de rapper gaat.

Kirshnik Khari Ball was de officiële naam van de rapper. Samen met zijn oom Quavo en zijn neef Offset, die niet meer bij de groep hoort, vormde hij het hiphoptrio Migos. Ze scoorden hits als Versace en Bad and Boujee

Volgens omstanders zou ook Quavo geraakt zijn bij de schietpartij in Houston, anderen spreken dat nieuws tegen en zeggen dat de 31-jarige niet geraakt is. De politie twittert dat twee andere slachtoffers naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Partner Content