Alison Mosshart covert The Beatles

Voor de soundtrack van ‘Sucker Punch’ covert zangeres Alison Mosshart samen met Carla Azar het nummer ‘Tomorrow Never Knows’ van The Beatles. Ook Skunk Anansie, Björk en Emiliana Torrini werkten mee aan de soundtrack, die op 22 maart uitkomt.

De soundtrack van ‘Sucker Punch’ wordt de moeite. Alison Mosshart, zangeres van The Kills en The Dead Weather, covert met Carla Azar een Beatlesnummer. Het wordt een nieuwe versie van ‘Tomorrow Never Knows’, het laatste nummer van hun plaat ‘Revolver’.


Verder staan onder meer Emiliana Torrini en Skunk Anansie op de soundtrack, die ook een nummer samen met Björk brengt. De actrice Emily Browning waagt zich verder aan covers van The Smits, Eurythmics en de Pixies. Ze levert samen met Yoav een cover van het wereldberoemde ‘Where Is My Mind?’ af, die ook op de soundtrack van ‘Fight Club’ met Brad Pitt stond.


‘Sucker Punch’ is het vervolg op ‘Watchmen’ en werd geregisseerd door Zack Snyder. De film komt op 25 maart uit, de soundtrack wordt drie dagen vroeger uitgebracht.Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenAstrid Snoeys

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content