Affiche M-idzomer compleet

M-idzomer, het jaarlijkse festival voor de culturele veelvraat, is helemaal rond met de programmatie. Bezoekers kunnen opnieuw vier dagen lang genieten van kunst, theater en een flinke brok muziek in de tuinen van Museum M.

M-idzomer, het multidisciplinaire festival van cultuurhuizen M, 30CC en Het Depot dat jaarlijks plaatsvindt in de sfeervolle binnentuin van het Leuvense museum M, heeft de laatste namen aan haar eigentijdse programma toegevoegd.

Het muzikale luik van de vijfde editie werd versterkt door indiepopband SX, een van de Belgische revelaties van 2013. Het Literair Variété van schrijvers Ivo Victoria en Rob Waumans heeft Herman Brusselmans te gast. En je kan er ook kennismaken met het uitstekende project van muzikant Tijs Delbeke en schrijver Bart Moeyaert.

Verder strikten de organisatoren Hydrogen Sea, Ostyn – het soloproject van Absynthe Minded-frontman Bert Ostyn -, Wende, Mikes Poppe – protegé van Jan Fabre/Troubleyn – en andere namen uit de muziek-, theater- en literatuurwereld.

Bent Van Looy, Jef Neve, Gabriel Rios, Melanie de Biasio en Joan As Police Woman hadden al bevestigd. Tussen de concerten en performances door kunnen bezoekers opnieuw vier dagen lang een sterk staaltje kunst meepikken. Het wordt komende zomer weer druk in Leuven.

M-idzomer vindt plaats van 31 juli tot 3 augustus. Info & tickets: m-idzomer.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content