Adele voor 102 miljoen euro naar Sony?

© Reuters

Volgens de geruchtenmolen staat Adele dicht bij een overstap naar Sony. Het platenlabel zou naar verluidt 80 miljoen pond (102 miljoen euro) veil hebben om de wereldster te contracteren.

De strijd rond de handtekening van Adele is volop aan de gang. De Britse zangeres ligt nog steeds onder contract bij XL Recordings, waar ze een overeenkomst heeft voor drie albums. Na ’19’ en ’21’ zou er dus nog één moeten verschijnen, vooraleer haar contract afloopt. Als het van Sony afhangt, komt dat derde album bij hen uit. De mediagigant zou bereid zijn 80 miljoen pond (ongeveer 102 miljoen euro) neer te tellen om de 26-jarige zangeres van een overstap te overtuigen.

Naast dat megalomane bedrag, krijgt ze een eigen platenlabel en zou ze voor het eerst op tournee kunnen vertrekken. Kwatongen beweren dat de deal al in kannen en kruiken is, aangezien XL Recordings in zijn financieel jaarrapport de winst minder schat dan voorzien omdat ‘er geen nieuw materiaal van Adele uitkomt in 2014.” (WH)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content