Adele maakt comeback op de Grammy’s

Zondag 12 februari maakt Adele haar comeback op de Grammy’s waar ze meteen een favorietenrol heeft. Afgelopen maanden revalideerde ze van een operatie aan haar stembanden.

Adele kende het toppunt en het dieptepunt uit haar carrière in 2011: een wereldwijd succes voor haar album ’21’ en een operatie aan de stembanden, die haar verplichtte om lange tijd te
zwijgen. Zondag maakt ze haar comeback op de Grammy’s waar ze meteen een favorietenrol heeft.

Voor de eerste keer na haar operatie zal de 23-jarige Britse weer optreden voor een groot publiek. Zelf is ze maar liefst zes keer genomineerd. “Het is zeer stresserend, maar een mooie manier om mijn comeback te maken”, laat ze weten. Haar album ’21’ ging maar liefst 12 miljoen keer over de toonbank. Vier maanden geleden moest ze met spijt in het hart haar tournee door de Verenigde Staten annuleren door een probleem aan haar stembanden. Kort nadien werd ze geopereerd.

“Zingen is mijn leven, mijn passie, mijn liefde, mijn vrijheid maar ook mijn werk”, liet ze toen op haar blog weten. “Ik heb geen andere keuze dan me goed te verzorgen, anders riskeer ik schade die onherstelbaar is.”

Eerder deze week kwam ze al in de spotlights toen couturier Karl Lagerfeld haar als ’te dik’ bestempelde. “Ik wil echt niet op een graatmagere Minnie Mouse gelijken, dus als dat nodig zou zijn om succesvol te zijn, dan pas ik liever”, liet ze toen optekenen. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content