Adele last muzikale pauze van vijf jaar in

Na haar triomf op de Grammy Awards, laat Adele weten dat ze een pauze van vijf jaar inlast. De Britse zangeres wil zich concentreren op haar relatie. Dat zei ze in een interview met Vogue.

Na haar succesvolle comeback op de Grammy Awards, waar ze handen tekort had om haar zes trofeeën te dragen, maakt Adele bekend dat ze een pauze van vijf jaar gaat inlassen. De zangeres wil even alle aandacht aan haar nieuwe liefde Simon Konecki geven. Voorheen stelde ze haar muziekcarrière voorop en dat heeft steeds geleid tot liefdesverdriet.

Over haar toekomstplannen is de Londense formeel: ‘I am f***ing off for four or five years. If I am constantly working, my relationships fail. Geen liedjes meer over gebroken harten dus want zelf zegt ze: “Nu heb ik genoeg tijd om een gelukzalig album te schrijven. En zelf verliefd en gelukkig te zijn.”

Voor de 23-jarige Adele was 2011 een bewogen jaar. Haar album ’21’ ging maar liefst 12 miljoen keer over de toonbank. Enkele maanden na de release moest ze haar tournee door de Verenigde Staten afzeggen door een probleem aan haar stembanden waarbij een operatie onafwendbaar was. De Britse zangeres gaf op de Grammy Awards voor het eerste een concert sinds haar operatie aan de stembanden. (LK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content