AC/DC verovert Belgisch Festivalpark Stenehei op 6 juli

AC/DC © REUTERS

De geruchten zijn bevestigd. AC/DC komt naar België op maandag 6 juli. De legendarische rockband houdt met de ‘Rock Or Bust World Tour’ halt in Dessel.

In een interview met Studio Brussel verklapte de Australische band hun komst naar België al eerder. Een datum konden ze toen nog niet geven en zo bleef het nieuws in een waas van mysterie gehuld. Het concert vindt plaats in Dessel, maar niet tijdens de driedaagse van Graspop Metal Meeting.

De bezetting van de tour zal er enigszins anders uitzien. Eerder dit jaar nam slaggitarist en medeoprichter Malcom Young, broer van leadgitarist Angus Young, afscheid van AC/DC wegens gezondheidsproblemen.

Stevie Young, de neef van de oprichters, vergezelt de band op hun tournee en nam het gitaarwerk over op ‘Rock or Bust’, het album dat ze begin december 2014 uitbrachten.

De ticketverkoop start op zaterdag 17 januari om 9u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Een ticket kost 86 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage). Per persoon kunnen maximaal 4 tickets worden aangekocht. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content