Above & Beyond Beste DJ, Aeroplane op 19

De toonaangevende Britse Dance-site Datatransmission.co.uk vroeg in een online-poll de bezoekers naar hun favoriete DJ. Duizenden muziekfans beantwoorden de vraag en verkozen trancegroep Above & Beyond tot allerbeste DJ’s van 2010. Eervolle vermelding voor onze landgenoten Aeroplane op nummer negentien.

Met hun nieuwe nummer 1 positie stoot Above & Beyond de Turks-Britse ectrokoning Erol Alkan van de troon. En geven ze ook andere grootheden zoals Eric Prydz (5) Armin Van Buuren (7) en Carl Cox (13) het nakijken. Opmerkelijk: zonder een vermelding in de lijst van vorig jaar komen Vito De Luca en Stephen Fasano van Aeroplane op een zeer verdienstelijke 19de plaats de lijst binnen. Het duo kon met hun nu-disco de Britse muziekliefhebbers blijkbaar bekoren, zo gaan ze bijvoorbeeld Paul Van Dyk (20) en Dubstep-legende SKREAM (19) vooraf. Toch ook niet de meteen het plebs van de Dance-wereld.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bezoek Aeroplane zeker eens op hun site: http://www.aeroplanemusic.be/news

En voor de volledige top 40 van Data Transmission: http://www.datatransmission.co.uk/Features/784/

CKA

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content