5 nieuwe singles om te beluisteren #6

Van de nieuwe Kelis (geproducet door Dave Sitek van TV on the Radio.) tot bezwerende r&b van Kelela (de Knowlesclan is fan). Beluister de selectie van de week.

Walter Martin feat. Karen O – Sing to Me

Jodelen! Laat jodelen alsjeblief de ironische trend van 2014 worden. Bring it on, die zomer van jodelende hipsters op een fixie zigzaggend door de straten. Dank u, Walter Martin van The Walkmen, en dank u Karen O.

Kelis – Rumble

Hadden we al gezegd dat er een nieuw album van Kelis zit aan te komen? 21 april, ja. Geproducet door Dave Sitek van TV on the Radio. Op Ninja Tune, inderdaad. En dat we ernaar uitkijken, ja? Zeker van? Oké.

Kelela – The High

Kelela Mizanekristos – slim, die achternaam droppen – zette zichzelf vorig jaar op de kaart met de puike mixtape Cut 4 Me en gaat door op dat elan met The High: donkere, bezwerende r&b met een slagpin. De Knowlesclan is fan.

Fryars – On Your Own pt. 2

‘Imagine the world with no one to google me / I used to do it but nothing was new to me’ – altijd feest met Ben Garrett aan de microfoon, die op On Your Own pt. 2 klinkt als Radiohead na een r&b-dieet.

Dillon Francis & DJ Snake – Get Low

Het is donderdagavond, de kopij moest al lang binnen zijn, de stress neemt toe en de boog dient even ontspand. Effe de Harlem Shake doen is zó 2013, maar gelukkig zijn daar Dillon Francis en DJ Snake met Get Low. Snappie?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content