5 nieuwe singles om te beluisteren # 20

Dat ze een creatieve, prettig gestoorde madam is, dat wisten we van Róisín Murphy. Dat ze een aardig mondje Italiaans kan zingen, weten we nu. Beluister de tracklist van de week.

Caribou – Can’t Do without You

6 oktober 2014: noteer die datum. Dan verschijnt Our Love, het nieuwe, laaaaaang verwachte nieuwe album van Caribou. Dan Snaith stuurt alvast dit Can’t Do without You vooruit. Wij kunnen nu al niet zonder.

Róisín Murphy – In Sintesi

Dat ze een creatieve, prettig gestoorde madam is, dat wisten we van Róisín Murphy. Dat ze een aardig mondje Italiaans kan zingen, weten we nu, dankzij de ep Mi Senti, met daarop zes tracks in de taal van Eros Ramazzotti.

Chromeo ft. Solange – Lost on the Way Home

Een dikke tegenvaller is het niet, White Women, de nieuwste worp van Chromeo, alleen begint hun electrofunktrucje doorzichtig te worden. Uitzondering is dit duet met Solange Knowles, een lekkere streep softrock.

Lee Fields – Magnolia Hij kiest zijn covers goed uit, mister Fields. Op comebackplaat My World stond een prachtversie van de Supremes-klassieker My World Is Empty without You, deze keer steekt hij JJ Cale in een souljasje. Uit het album Emma Jean.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ameriie – What I Want

Apache van de Incredible Bongo Band moet zowat de meest gesamplede break aller tijden zijn, maar dat weerhoudt Ameriie – herinner u de r&b-kraker 1 Thing – er niet van om er een hele song aan op te hangen. Fun-ky!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content