Hans Teeuwen na vijf jaar terug naar het theater

© YOUTUBE

Na vijf jaar afwezigheid in het comedy-circuit keert de Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen terug naar de bühne. Dat doet hij met zijn nieuwe voorstelling Echte Rancune.

Echte Rancune wordt de zevende solo-cabaretvoorstelling van Hans Teeuwen. In april en mei houdt hij enkele try-outs, na de zomer volgt een uitgebreide tournee. Echte Rancune belooft een “bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en/of instituties” te worden. “Ook voor wijven.”

Teeuwen zet zijn succesvolle muzikale carrière met The Painkillers dus weer even aan de kant om opnieuw te doen waar hij beroemd om is geworden. De cabaretier belooft “zich kwetsbaar op te stellen over mijn eigen zwakheden, zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving”.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vanaf woensdag kan u een kaartje scoren voor de try-outs, voor de echte shows moet u nog even geduld oefenen: die aankondiging komt pas in februari. (EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content