Receiver voor Spotify

De razendpopulaire muziekstreamdienst Spotify is in België nog niet in gebruik, maar er komt in ons land wel een multimedia receiver uit die het online muzieknetwerk ondersteunt.

Hoewel de razendsnel populair wordende Zweedse muziekstreamdienst Spotify in België nog niet te gebruiken valt, verschijnt er in ons land nu al een multimedia receiver die het online muzieknetwerk ondersteunt.

De Onkyo TX-NR609 is niet alleen een 7.2 surroundversterker die met 3D-beeldsignalen via hdmi overweg kan, maar verbindt zichzelf via een Ethernetkabel ook met het internet – voor een draadloze wi-fi-verbinding heeft u een optionele dongle nodig. Zo krijgt u onder meer afspeellijsten, het hoesje van de beluisterde muziek en een zoekmachine van het Spotifymenusysteem op een televisiescherm te zien.

Via Spotify kunnen gebruikers onbeperkt door platenmaatschappijen ter beschikking gestelde muziek streamen van bekende en minder bekende artiesten. De service is gratis voor wie onderbrekingen door reclameboodschappen geen probleem vindt, of vrij van reclame voor wie een maandelijks tien euro kostend abonnement neemt. Spotify weigert vooralsnog officieel te bevestigen of de dienst al dan niet deze zomer naar België komt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content