Nieuwe audio-functies voor Zeppelin

De nieuwe Zeppelin Air is uitgerust met de AirPlay-functie van Apple, waardoor u draadloos muziek kunt afspelen op de iPod audio-docking station.

De Britse luidsprekerspecialist B&W (Bowers & Wilkins) introduceerde drie jaar geleden de Zeppelin, een met talloze awards overladen iPod audio-docking station. Het systeem combineerde een origineel design met een degelijke geluidsweergave.

De nieuwe Zeppelin Air gaat nog een stap verder. Het toestel is uitgerust met de AirPlay-functie van Apple, waardoor u draadloos muziek afkomstig van een iPod, iPhone, iPad of computer met iTunes op de speakers van de Zeppelin kunt afspelen. Daarnaast werd ook het volledige 2.1 geluidssysteem onder handen genomen. De Zeppelin Air is uitgerust met vijf actieve luidsprekers (twee voor de middentonen, twee voor de hoge tonen en een subwoofer) die elk over hun eigen ingebouwde versterker beschikken. Samen goed voor 150 Watt kamervullend vermogen.

Gefortuneerde gebruikers kunnen met meerdere Zeppelin Air-toestellen zelfs een multiroom-audiosysteem orchestreren waarbij dezelfde muziek in verschillende kamers te horen is. Het is wel nog wachten tot maart voor de Zeppelin Air bij ons gelanceerd wordt, dan zal hij zowat 599 euro kosten.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content