Minimuis voor de computer

Met zijn afmetingen van vijf bij vier centimeter moet de SwiftPoint Mouse wel de kleinste computermuis zijn tot nog toe.

Met zijn afmetingen van vijf bij vier centimeter moet de SwiftPoint Mouse wel de kleinste computermuis zijn tot nog toe. Het ding is ideaal om onderweg als draagbare optische muis bij een netbook of laptop te gebruiken, maar belachelijk voor wie op kantoor meent zijn collega’s te imponeren.

De compactheid maakt het draadloze apparaat perfect bruikbaar op de palmsteun van een draagbare computer. U hebt dus geen tafel of bureau nodig als ondergrond – uw schoot volstaat – en u houdt met duim en wijsvinger de muis vast alsof het een pen is. Dat werkt erg comfortabel, zelfs bij langere sessies.

Nadeel is dat het ontwerp enkel voorzien is op rechtshandige gebruikers. Het scrollwieltje kunt u zowel manipuleren met uw vinger als door de muis lichtjes te kantelen en – lach gerust – ermee rond te rijden. Handig: de muis kan in de usb-ontvanger geklikt worden om hem veilig te transporteren én de batterij op te laden. Frequente reizigers halen er zeker hun voordeel mee, maar even doeltreffend als een echte muis werkt het nooit. Prijs: 70 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content