Luidsprekerset in piramidevorm

Audiomerk Edifier brengt een Prisma-luidsprekerset met 2.1-systeem voor computers, draagbare muziekspelers of andere geluidsbronnen.

Dat ‘Made In China’ tegenwoordig niet langer synoniem staat voor ondermaats geassembleerde rotzooi, bewijst audiomerk Edifier met deze Prisma-luidsprekerset. Dit 2.1-systeem is ontworpen als geluidsinstallatie voor computers en laptops, maar kan evenzeer gebruikt worden om draagbare muziekspelers of eender welke geluidsbron met mini-jack audio-aansluiting van extra power te voorzien. Twee piramidevormige satellietspeakers en een afzonderlijke eenheid met volumeknop zijn verbonden met een stijlvolle subwoofer, die tevens als geluidsversterker fungeert.

De beste klank verkrijgt u wanneer u op minder dan zestig centimeter van de luidsprekers verwijderd zit – perfect om ze op een bureau te positioneren dus. De bas klinkt een beetje wollig, maar is best degelijk voor een geluidsoplossing van deze prijs. De hoge tonen zijn iets te weinig gedefinieerd, wat wel min of meer gecompenseerd kan worden door met de equalizer van uw muziekspeler de frequenties boven de 10 kHz een extra boost te geven. De prijs van de Prismaset schommelt rond de negenting euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content