Futuristisch multimediacenter

Onde de markante behuizing van de futuristische Boxee Box van D-Link zit een multimediacenter dat zich voornamelijk toespitst op het (online) streamen van films en video’s op uw HDTV.

Deze diagonaal doormidden gesneden kubus trekt meteen de aandacht. De futuristische Boxee Box van D-Link lijkt wel onlosmakelijk deel uit te maken van uw interieur, waar u hem ook positioneert. Onder zijn markante behuizing zit een multimediacenter dat zich voornamelijk toespitst op het (online) streamen van films en video’s op uw HDTV – een klein beetje zoals Apple TV, zeg maar.

De bijgeleverde compacte afstandsbediening bevat een mini qwerty-toetsenbord, dat de navigatie en het opzoeken van filmbestanden vanuit uw luie zetel bijzonder comfortabel maakt. Het systeem heeft echter wel nog te lijden van enkele kinderziektes, zoals haperende streams of verbinding.

We durven sterk te betwijfelen dat de Boxee Box ondanks de door de fabrikant beloofde regelmatige software-updates een lang leven is beschoren. Het aantal nieuwe televisies dat compatibel is met DLNA, dat het tonen van video’s en foto’s van op uw computer, smartphone of tablet mogelijk maakt, groeit elke dag. Bovendien zijn er steeds meer tv’s verkrijgbaar die draadloos internet ondersteunen en onderdak bieden aan Google TV, waardoor het aankopen van installeren van een extern apparaat overbodig dreigt te worden. De winkelprijs schommelt rond de 250 euro.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content