Doe de stofzuiger

Ziet u er ook zo tegenop om na een lange werkdag die luidruchtige sledestofzuiger uit de kast te halen? Dan is de Navibot Silencio van Samsung misschien wel uw reddende huishoudengel.

Net zoals zijn verre neef de robotmaaier, klaart het ding de klus terwijl u als een lui konijn in de zetel aan een drankje zit te nippen. Voor de navigatie maakt de robotzuiger gebruik van een geïntegreerde digitale camera, waarmee hij de ruimte(s) analyseert en het voor hem makkelijkst berijdbare pad berekent.

Ingebouwde sensoren voorkomen dat hij tegen salontafels, omgevallen strijkplanken en in zeven haasten neergeplofte boodschappentassen aanbeukt. Hij verdwijnt zelfs onder stoelen en kasten als hij daar een vlotte doorgang ziet.

Wanneer de batterij bijna leeg is, rijdt het ding zichzelf naar het laadstation. Na een tankbeurt wordt de zuigroute hervat vanaf het punt waar hij gebleven was. U kunt de stofdief evenzeer programmeren om op een bepaald tijdstip de borstels uit de mouwen te steken én hem met de bijgeleverde afstandsbediening besturen als een telegeleid wagentje.

Prijs: 599 euro

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content