Call of Duty: Modern Warfare 3

‘Call of Duty: Modern Warfare 3’ doet elk bezoek aan het betere lokale schietkraam verbleken. Zeker online speelt de game heerlijk assertief.

Multi ? Activision

GAMEPLAY 9 ? GRAFIEK 9 ? GELUID 9

Achtergrond

Twee jaar na Modern Warfare 2 duikt shootergigant Call of Duty met een directe sequel opnieuw de nabije toekomst in. De Russische Federatie zet haar invasie van de VS en de westerse wereld onverminderd voort en de speler moet het rode gevaar een hak pogen te zetten. In vijftien wereldwijde missies krijgt hij de hulp van eliteteams als de Navy SEALs en het SAS.

Elitecast

Het stemmenwerk van deze miljardenfranchise wordt elk jaar beter. Voor deze episode hebben de makers onder meer steracteurs Bill Murray (Lost In Translation), Tobey Maguire (Spider-Man) en Christopher Meloni (Law & Order: Special Victims Unit) weten te strikken. De doorleefde vertolkingen en het glasheldere hoofdverhaal maken dit een van de meest meeslepende single player-modi die de reeks ooit gehad heeft.

Iedereen anders Online wordt de speler nog steeds met ervaringspunten beloond voor elke goed gespeelde wedstrijd, virtuoos uitgevoerde actie of heldendaad. De hierdoor vrijgespeelde wapens, attributen en vaardigheden maken dat geen enkele mede- of tegenstander hetzelfde oogt of speelt.

Verdict

Het achtste deel uit de Call of Duty-reeks bedient de fans weer op hun wenken. Verse wapens, een knap verhaal en zowel nieuwe als vertrouwde personages maken van de offlinemodus een waar schietfestijn. Naast de co-op-mogelijkheden is vooraal het sterk onderbouwde multiplayerluik dé reden waarom elke shooterfanaat deze titel gespeeld moet hebben.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content