Beschermhoes voor de iPad

De stijlvolle iPad-beschermhoes van Grabbit heeft een zwart- of bruinlederen handgreep die in drie standen aangepast kan worden aan de grootte van uw hand.

Net zoals na de lancering van de iPod en de iPhone bestaan er intussen al tientallen beschermhoezen en draagtassen voor de iPad. De Grabbit onderscheidt zich van de concurrentie dankzij zijn stijlvolle kwaliteitslook en zwart- of bruinlederen handgreep, die trouwens in drie standen aangepast kan worden aan de grootte van uw hand.

Uitermate praktisch is dat u de handgreep niet hoeft los te laten als u de iPad van landschapmodus naar portretstand draait: de hoes roteert mee. Vooral wie langere tijd werkt of de iPad soms in de buitenlucht gebruikt, zal deze beschermoplossing zeker kunnen waarderen.

De vraag is wel of de Grabbit niet te laat op de markt komt. Mogelijk probleem is dat de dunnere iPad 2 die eind deze maand in België verschijnt niet helemaal in de beschermhoes zal passen en dat er geen opening voorzien is voor diens twee ingebouwde camera’s. Misschien best nog even wachten om die 49 euro uit te geven die de fabrikant via zijn webshop aanrekent.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content