Apple scoort met iPad

Het ziet er naar uit dat de iPad een nieuwe hit is voor Apple. Tijdens de eerste verkoopdag vlogen al 300.000 exemplaren over de toonbank.

Het kan wel eens goed zijn dat de iPad een dikke hit wordt voor Apple. Tijdens de eerste verkoopdagen vlogen al een goede 300.000 exemplaren over de toonbank. Dit tijdens het Paasweekend, waar menig verkooppunt zijn deuren sloot ten gelegenheid van de feestdag. Meer specifieke cijfers over de verkoop komen dus ongetwijfeld binnenkort nog binnen.

Enigszins zijn deze resultaten niet zo verbazingwekkend, een groot deel van de Apple-gebruikers is hondstrouw en schaft de nieuwe producten dan ook graag aan van zodra ze verkrijgbaar zijn. Het must-have-effect is bij Apple zeker werkbaar. Toch waren de wachtrijen in de Amerikaanse winkels niet zo lang, het wordt dus nog even afwachten hoeveel iPads deze week nog worden verkocht.

Toch kan Apple zeker niet klagen, tijdens het afgelopen weekend werden al één miljoen applicaties van de Apple-store gedownload en meer dan 250.000 ebooks vlogen de onlinehandel uit.

Bekijk hieronder een mini-review van een Nederlandse iPad gebruiker.

Elisah Vandaele

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content