All-in afstandsbediening

Met de nieuwe UFO-4ER afstandsbediening van het Amerikaanse Crestron kunt u al uw remotes in huis vervangen door één overkoepelend systeem.

Met de nieuwe UFO-4ER afstandsbediening van het Amerikaanse Crestron kunt u al uw remotes in huis vervangen door één overkoepelend systeem. U dient wel een beetje technisch onderlegd te zijn bij het programmeren van alle functies. Het toestel is uitgerust met een touchpanel van 4,3 inch, dat roteerbaar is en in zowel landschap- als portretmodus gebruikt kan worden – zoals pakweg een iPhone.

Als u over domotica of huisautomatisering beschikt, dan leent het toestel zich perfect tot het bedienen van onder meer verlichting, alarminstallatie, parlofoon, klimaatregeling, internet en ga zo maar door. Daarnaast kunt u ook al uw audio- en videoapparatuur (cd-speler, tv, versterker enz.) met de UFO bedienen.

De batterij laadt u op via het meegeleverde docking station, dat ook in de muur kan worden ingebouwd. In de Verenigde Staten is deze uitgebreide en veelzijdige remote al beschikbaar, bij ons verschijnt hij ons in maart voor de kruidige prijs van 1550 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content