3D led tv van Haier innoveert

De nieuwe 3D led-reeks van het Chinese merk Haier komt op de markt met tal van smart tv-functies.

Het Chinese Haier is als grootste witgoedproducent ter wereld vooral in Azië en de VS bekend om zijn koelkasten en wasmachines. Momenteel doet het merk er alles aan om ook de elektronicamarkt te infiltreren, mét de ambitie om binnen de vijf jaar tot de top 5 van de wereld te behoren. Behoorlijk gewichtig en een tikje megalomaan misschien, maar feit is wel dat ze met hun nieuwe tv-reeks enkele gestroomlijnde producten op stal hebben.

Onlangs won de LED 300M tv-lijn in Duitsland nog een prestigieuze iF Communication Design Award. De techniek van deze toestellen wordt nu aangewend in de eind dit jaar te verschijnen 3D LED-reeks. Smart tv-functies in overvloed zoals: draadloze internettoegang, de mogelijkheid om verbinding te maken met andere (huishoud)elektronica van Haier (zit er nog een drankje in de koelkast?), tijdens het tv-kijken in realtime commentaar geven op de programma’s via sociale netwerken én via videoconferenties of internettelefoongesprekken.

Om alles vlot te bedienen herbergt de afstandbediening aan de achterzijde een OLED-beeldschermpje met aanraakinterface en een virtueel toetsenbord. Er komt zowel een 42-inch als een 46-inch versie op de markt die we in het najaar zullen uittesten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content