Geert Hoste kookt tijdens eindejaar

© Belga

De eindejaarsconference van de cabaratier krijgt de titel ‘Geert Hoste Kookt’.

De eindejaarsconference van cabaretier Geert Hoste krijgt dit jaar de titel ‘Geert Hoste Kookt’. Acht voorstellingen in Oostende en Brussel liggen vast. Die worden aangevuld met een reeks “verrassingsvoorstellingen”. Dat staat op de officiële website van de cabaretier.

De titel voor de 22ste eindejaarsconference van Hoste werd gekozen uit meer dan 12.500 suggesties die door het publiek werden ingezonden. Vorig jaar heette de zaalshow nog ‘Geert Hoste Vulkaan’. Hoste brengt zijn show van 20 tot en met 30 december in het Kursaal in Oostende en het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

Daarnaast volgen er nog een aantal “pop-upoptredens”, waarvan datum en locatie later worden bekendgemaakt. De ticketverkoop start op 1 september.

Geert Hoste verlengde onlangs ook zijn contract met de openbare omroep voor drie jaar. In de aanloop naar de uitzending van de eindejaarsconference op Eén, programmeert de zender ‘Geert Hoste en de lopende zaken’. Daarin wikt en weegt de cabaretier de opmerkelijkste feiten van 2011. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content