Word één jaar lang striptekenaar bij Knack Focus en Focus Vif

Knack Focus gaat dit najaar voor de derde keer – en voor de eerste keer samen met onze Franstalige collega’s van Focus Le Vif – op zoek naar nieuw striptalent in België. U voelt zich geroepen? Schrijf u dan nu in.

Zin en ambitie om in de voetsporen te treden van Simon Spruyt, Dieter Rogiers en Stijn Felix? Dan hebben we goed nieuws, want Knack Focus gaat dit najaar voor de derde keer – en voor de eerste keer samen met onze Franstalige collega’s van Focus Le Vif – op zoek naar nieuw striptalent in België.

Wie mag er deelnemen? Iedereen die inwoner is van België. Leeftijd en/of opleiding spelen geen rol.

Wat moet u doen?
Stuur 4 pagina’s beeldverhaal naar NIX op nix@knack.be. De inhoud en uitvoering van de pagina’s zijn vrij: een doorlopend verhaal, 4 verhalen van 1 pagina of stopstrips gespreid over 4 pagina’s, het kan allemaal. Alleen cartoons zijn uitgesloten. Het werk mag nog niet eerder gepubliceerd zijn in België op een oplage groter dan 1000 exemplaren.

Deelnemen kan tot oktober 2011. Een selectiecomité kiest uit de inzendingen de sterkste deelnemers. Hun werk wordt vanaf september 2011 telkens 4 opeenvolgende weken lang gepubliceerd in Knack Focus en Focus Le Vif. De favoriet van de lezers van Knack Focus en Focus Le Vif krijgt de Publieksprijs, bestaande uit een trofee. Het selectiecomité reikt dan weer de Focus-prijs uit en de winnaar daarvan krijgt een trofee én de kans om één jaar lang tegen vergoeding één strippagina per week te publiceren in Knack Focus en Focus Le Vif. Jawel: één jaar lang, elke week. Ga heen en teken!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content