Standaard Boekhandel opent om 22u voor nieuwe Twilight

De Nederlandse vertaling van het vierde deel in de Twilight-reeks is vanaf donderdag 15 april om 22u te koop in dertien Standaard Boekhandels.

Tienermeisjes, verenigt u! En wel in een van de dertien Standaard Boekhandels die op donderdag 15 april om 22u beginnen met de verkoop van Morgenrood, Stephenie Meyers vierde boek in de Twilight-reeks.

Morgenrood verscheen in 2008 als Breaking Dawn en is volgens de gewogen mening van 5107 Amazon.com-reviewers niet zo fantastisch als Twilight (4 sterren), New Moon (4 sterren) en Eclipse (4,5 sterren). Breaking Dawn krijgt namelijk maar 3,5 sterren.

Als u die Amerikanen van Amazon.com echter een incompetent hoopje amateurrecensenten vindt — per slot van rekening krijgt Violence: Big Ideas/Small Books van de onovertroffen Slavoj ´i¸ek ook maar 3,5 sterren — kunt u om 22u een exemplaar van Morgenrood kopen in Brugge, Diest, Koksijde, Landen, Leuven, Lochristi, Nieuwpoort, Oostende, Roeselare, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Tessenderlo en Tongeren.

Wij wachten in ieder geval op de verfilming van Breaking Dawn. Niemand minder dan David Walliams (Little Britain) werd gevraagd om auditie te doen voor een vampierenrol. Hier de trailer van Eclipse, voor zij die toch nog iets meer uitkijken naar de acteerprestaties (en andere kwaliteiten) van Robert Pattinson:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Sam De RyckPS: Als u de flauwe plezante wil uithangen: vraag naar dit boek en maak van uw oren als ze het niet in voorraad hebben.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content