James Franco schrijft boek over Lana Del Rey

Lana Del Rey en James Franco © Instagram

Dat James Franco van vele markten thuis is, is alom geweten. Acteren, schilderen, lesgeven, ironische videoclips verzinnen en schrijven houden de Hollywoodster druk bezig. Voor zijn nieuwste project interviewde hij Lana Del Rey voor een boek over de starlet.

‘Flip-side: Real and Imaginary Conversations with Lana Del Rey’ zal fictie met non-fictie combineren. James Franco vertelde aan V Magazine dat hij Lana Del Rey wilde interviewen voor een boek. Volgens de acteur zei ze dat het interessanter zou zijn als hij over haar zou schrijven, zonder haar woorden letterlijk over te nemen. Een tactiek die beter past bij haar mysterieuze persoonlijkheid dan een rechttoe rechtaan biografie.

Naast de woorden van James Franco bevat het boek ook heel wat spontane foto’s van de zangeres. De release voor het boek staat gepland voor 15 maart 2016.

Het is niet de eerste keer dat Franco over Del Rey schrijft. Eerder dit jaar publiceerde V Magazine immers ‘Shades of Cool’, een poëtisch eerbetoon aan de zangeres van de hand van James Franco.

Bekijk hieronder alvast de cover, waarop je Lana Del Rey, haar zus, James Franco en Klaus Biesenbach kan herkennen.

James Franco schrijft boek over Lana Del Rey
© –

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content