Vanaf dinsdag 3/3, 20.40 – VT4

Liefhebbers van plaatsvervangende schaamte en gekrulde tenen mogen zich in de handen wrijven, want vanaf deze week maakt Temptation Island, hét cultprogramma van Vlaanderen, weer zijn opwachting. Het nieuwe, zevende seizoen kreeg als ondertitel ‘De Zeven Hoofdzonden’, al vermoeden we dat er daarvan na tien tequilashots maar één meer zal overblijven. Enfin, om op te warmen alvast onze top 7 van de meest opmerkelijke quotes uit het memorabele vorige seizoen.

7 ‘Ik ben heel sociaal. Ik zou zelfs tegen een hond met vlooien babbelen.’ Een van de vrouwelijke vrijgezellen legt uit wat de belangrijkste eigenschap van een verleidster moet zijn.

6 ‘Als ik mijn vriendin 100 procent zou vertrouwen, zou ik hier niet zitten.’ Danny vertelt waarom hij meedoet. Als hij 100 procent bij zijn verstand was ook niet.

5 ‘Mensen die er tof uitzien, zijn meestal ook toffe mensen.’ Ciska tijdens een date met een van de verleiders. En dat is de denkfout die aan de basis van zovele drama’s in Temptation Island ligt.

4 ‘De meeste mannen denken om de 3 seconden aan seks, ik denk 3 keer per seconde aan seks. ‘ Aldus Frederik, eigenaar van ‘heel grote libido’s’. Toen zijn vriendin Véronique daarop vergoelijkend zei dat ze niet altijd ‘puur om de lust’ vrijen, voegde hij eraan toe dat ze het soms ook ‘gewoon voor het genot’ doen. Véronique was wellicht de eerste kandidate uit de Temptation-geschiedenis die meedeed om eens twee weken níét aan seks te moeten denken.

3 ‘Open je wegen, open de deuren die je hebt. Misschien dat je dan een ander inziens krijgt.’ Vrijgezellin Christina geeft goede raad aan Frederik, toen die in de put zat nadat hij beelden van zijn vriendin had gezien. Even later gaf Christina bescheiden toe: ‘Ik kan mensen inpakken met mijn woorden.’ Daar heb ik toch een ander visioen op.

2 ‘Voor mij kan ze de hoogste palmboom in.’ Een aangeschoten Gringo (dat is eigenlijk een pleonasme) na het zien van enkele beelden van zijn geliefde Ciska. Ook het begin van het beruchte kampvuurinterview dat eindigde met: ‘Talk to the hand, cause the face don’t want to hear it anymore.’

1 ‘Ik ben wel blij dat het hier verkeerd gaat, en niet als we een aantal jaar verder staan.’ Nog eens Gringo. Gringo en Ciska zijn ondertussen getrouwd.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content