Sterrenstof

Vanaf 23 februari is Disney+ ook (een beetje) voor volwassenen. Onder de noemer Star worden films en series van dochterbedrijven als Hulu, FX, ABC en 20th Century Television aan de streamingdienst toegevoegd. Een greep uit de eerste worp.

Solar Opposites

Omdat Star nog geen echte originals in de aanbieding heeft, worden enkele recente Hulu-series bij ons als dusdanig verkocht. Naast Love, Victor is dat ook het geval voor Solar Opposites, een animatiereeks van Justin Roiland (Rick and Morty) en Mike McMahan over een familie aliens die noodgedwongen naar een Amerikaanse suburb emigreert.

Sterrenstof

Scrubs

Vorige zomer nog onze countdown van beste sitcoms gehaald, maar al een hele tijd niet meer bij ons te zien. Zach Braff leidt een ensemblecast door acht jaargangen onnozel topvertier dat na verloop van tijd onder je huid gaat kruipen. Star biedt ook seizoen negen aan, een flauwe reboot of sorts die u best kunt skippen.

Sterrenstof

Alias

De snelle, gestileerde spionagethrillerserie van J.J. Abrams die van Jennifer Garner een ster maakte, is een van die reeksen die in het begin van dit millennium een nieuw tv-tijdperk inluidden. Ze staat integraal op Star, samen met tijdgenoten als Lost (ook van Abrams), 24 en Prison Break.

Sterrenstof
© ABC

Black-ish

Misschien hebt u bij het zappen weleens een episode gezien, want Black-ish zat bij ons een tijdlang weggemoffeld op Fox TV. Het was in 2014 een van de eerste sitcoms – vóór Insecure en Atlanta – die opnieuw op en top zwart durfde te zijn. Obama is fan, Donald Trump niet.

Sterrenstof

Raising Hope

Na het afvoeren van zijn cultreeks My Name Is Earl bedacht Greg Garcia een nieuwe reeks rond een loser met goede bedoelingen. De 23-jarige Chance heeft een onenightstand met een seriemoordenaar. Nadat ze ter dood is veroordeeld, voedt hij met de steun van zijn onaangepaste familie de baby op die ze samen hebben verwekt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content