SMARTPHONES – MET KLAVIER

HTC Desire Z

Merk

HTC – Nokia – MotorolaAcer – RIM

Model

Desire Z – E7 Milestone 2 – BeTouch E130BlackBerry Torch 9800

Pluspunten

Diensten via htcsencse.com om gesprekken en tekstberichten door te sturen. – Geschikt voor professioneel gebruik. Zeer gebruiksvriendelijke interface. – De integratie van de MotoBlur-software. Zeven schermpagina’s beschikbaar. – Zou bijna voor een BlackBerry kunnen worden versleten. Het grootste verschil: de milde prijs. – Vlotte navigatie, knappe grafische interface. Geïntegreerde sociaalnetwerkdiensten.

Schermgrootte (inch)

3,7″ – 4″ – 3,7″ – 2,6″ – 3,2″

Geheugen (uitbreidbaar met micro SD geheugenkaart)

1,5 GB, uitbreidbaar tot 32 GB – 16 GB, uitbreidbaar tot 32 GB – 8 GB (+ 8 GB extra via een geheugenkaart) en uitbreidbaar tot 40 GB – 2 GB, uitbreidbaar tot 32 GB – 8 GB, uitbreidbaar tot 32 GB

Besturingssysteem

Android 2.2 (Froyo) – Symbian 3 – Android 2.2 (Froyo) – Android 1.6 (Donut) – BlackBerry OS 6

Gespreksautonomie

> 9u – 9u – 6u – 7u – 6u

Richtprijs

euro 559 – euro 549 – euro 449 – euro 229 – euro 585

Mening KNACK FOCUS

Laat de gebruiker toe om al zijn berichtenservices en sociaalnetwerkdiensten te raadplegen. E-mails worden op graad van prioriteit gesorteerd en surfen op het net is mogelijk met Quick Tabs om zo weinig mogelijk tijd te verliezen. Uiteraard geleverd met de Sense-gebruikersinterface van HTC, voorzien van leuke widgets zoals nieuwsbulletins. – Talrijke onmisbare functies zoals directe toegang tot e-mails (via Nokia’s Mail for Exchange), Ovi Maps (gratis gps-kaarten), de Michelingids en Lonely Planet. Handig is dat u met één druk op de batterijmeter een lijst met beschikbare wifi-netwerken kunt oproepen. Het toestel is beschikbaar vanaf december. – Reageert razendsnel dankzij zijn snelle processor en de recentste versie van Android. Webpagina’s raadplegen wordt een stuk aangenamer omdat de browser nu ook Flash ondersteunt. Hij registreert video’s in HD (720p) en kan met multimediabestanden overweg die afkomstig zijn van externe DLNA-compatibele toestellen. – Sasistoestel zonder veel toeters en bellen, maar wel uitgerust met een drie megapixels-fototoestel. Het hardere aanraakscherm is minder snel en minder verlicht, en draait op een versie van Android die best wel een update kan gebruiken. Voorts levert het toestel vooral essentiële prestaties. Beschikt wel over een degelijke autonomie. – Volledige smartphone met laatste nieuwe besturingssysteem. Vernuftig is de zoekfunctie die tussen alle berichten, mails en mediabestanden zoekt, het internet afspeurt of op zoek gaat naar apps in de BlackBerry App World. Uitgerust met een vijf megapixels-cam, die ook filmt in een schermresolutie van 640 x 480 pixels.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content