1* In de Londense Bankrobber Gallery staan enkele schilderijen van Pete Doherty tentoon, die de muzikant deels heeft gemaakt met zijn eigen bloed. ‘His use of blood lends itself perfectly to exploring his extraordinary personal and physical intensity’, aldus de galerijhouder. Vrij vertaald: hij is echt zo zot als een achterdeur.

2* In ‘The Sun’ is ondertussen een foto verschenen van Doherty die een naald steekt in een meisje dat aan het slapen is. In een reactie verklaarde de zanger dat hij gewoon bloed aan het verzamelen was voor zijn schilderijen. Dán is het goed.

3* David Bowie en Sting gaan een stripclub openen in New York. Ze hebben zopas een restaurant opgekocht, dat ze zullen omvormen tot een nachtclub voor ‘burleske stripacts’. Dankzij zijn expertise in tantrische seks zal Sting zonder moeite kunnen zorgen voor de paal.

4* ‘Ik heb gevreesd voor mijn leven, ja. Ik ben nog altijd op mijn hoede. De meest gezochte man van de wereld wil me dood.’ Bobby Brown over het feit dat Osama Bin Laden ooit dolverliefd was op Whitney Houston en daarom haar man uit de weg wou ruimen. We zouden zeggen: waarom sturen we Brown niet naar Afghanistan om Bin Laden uit zijn grot te lokken? Hoe het ook uitdraait, de wereld zal er bij winnen.

5* Shaggy begint te vallen voor de Britse vrouwen. Terwijl hij die vroeger te lelijk vond, geeft hij nu in een interview toe dat ‘ze er beter beginnen uit te zien’. Het was te verwachten dat de reggaester na zijn passage op Temptation Island zijn normen zou verlagen.

6* Een school in Chicago wordt aangeklaagd door een van de leerlingen, omdat een leraar Brokeback Mountain heeft vertoond in de klas. Het 12-jarige meisje claimt dat ze psychologische schade heeft opgelopen en eist 500.000 dollar. Als ze wint, dan wordt het toch dringend tijd dat wij eens werk maken van onze rechtszaak omtrent die seksuele voorlichtingsvideo’s die we op school te zien kregen.

7* Mike Oldfield is boos op de ‘Mail On Sunday’, omdat de Britse krant vorige week diens klassieke album Tubular Bells gratis heeft weggegeven. Volgens Oldfield zorgt zo’n actie ervoor dat zijn muziek devalueert. Om van de krant nog maar te zwijgen!

8* Volgens ‘Variety’ werkt het team achter ‘Borat’ aan een film over het Eurovisiesongfestival. Het magazine laat in het midden of het een documentaire of een fictiefilm wordt, maar aangezien de makers zelf van ‘een komedie’ spreken, gokken we op het eerste.

9* George Michael gaat meedoen in een Amerikaanse tv-serie. In het najaar krijgt hij een rol in de komische dramareeks Ellie Stone, en naar verwachting zou elke aflevering genoemd worden naar een van zijn hits. Nu jij weer, Goedele.

10* Zoek de fout in de volgende quote van Snoop Dogg: ‘Rap is gemakkelijk. Ik kan iedereen krijgen die ik wil, gewoon omdat ik Snoop Dogg ben. Maar ik wil hits schrijven voor creatieve artiesten die er over twintig jaar nog zullen zijn. Zoals Celine Dion of Sade.’

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content