1 Arte heeft vorige week opnames gemaakt op de set van FC De Kampioenen, voor een reeks waarin getoond wordt hoe televisie de volksaard weerspiegelt. Wij krijgen plotseling zin in een dagschotel of twintig.

2 ‘Als artiest sterf je twee keer, en de tweede keer is het gemakkelijkst. De artistieke dood, het feit dat je er niet meer toe doet, is veel harder.’ Sylvester Stallone heeft een strategie bedacht om Rocky Balboa te promoten: door medelijden op te wekken.

4 Tom Cruise heeft op zijn huwelijk de serenadescène uit Top Gun nog eens overgedaan en You’ve Lost That Lovin’ Feeling gezongen voor Katie Holmes. Hij had de titel wel veranderd in You’ve Lost That Lovin’ Freedom.

5 Jennifer Lopez heeft zich de woede van de andere beroemdheden op Cruise’s huwelijk op de hals gehaald. Toen die aan boord kwamen van de luxejet die hen zou overvliegen, zagen ze dat de zangeres alle beste plaatsen had ingenomen. Waarmee J. Lo bewijst dat ze op huwelijken niet alleen onhandelbaar is als ze zelf de bruid is.

6 ‘Op een lijnvliegtuig. In mijn stoel.’Het antwoord van Janet Jackson in een Amerikaanse tv-show, op de vraag wat de raarste plaats is waar ze ooit seks heeft gehad.

3 De Gallagher-broertjes zijn niet te spreken over het ‘nieuwe’ album van The Beatles. Noel noemt het ‘een nutteloos project’, Liam omschrijft het als ‘rotzooi’. Ze hebben trouwens zelf een plaat uit waarop ze oude Beatles-songs herwerken: Stop The Clocks, een best of van Oasis.

7 Billy Idol heeft een nieuwe plaat uit, Happy Holidays. Daarop covert de ex-punker kerstliedjes als White Christmas, Winter Wonderland en Frosty The Snowman. Volgens Idol was het ‘een uitdaging’ om zulke songs op te nemen. Hij zou eens moeten proberen het album volledig uit te zitten.

8 Quentin Tarantino zal meespelen in een spaghettiwestern van de Japanse cultregisseur Takashi Miike. De rest van de cast bestaat uit Japanners, maar die krijgen nu een intensieve cursus Engels ter voorbereiding van de opnames. Alsof ze Quentin dan wél zullen begrijpen.

9 In de reeks ‘we hadden het zelf niet beter kunnen zeggen’: in Las Vegas heeft Paris Hilton moeten overgeven terwijl ze een van haar eigen liedjes aan het zingen was.

10 Volgens een nieuw onderzoek kijkt de Vlaming dagelijks gemiddeld drie uur tv. In werkelijkheid is het echter maar twee uur: bij Flikken of Witse lijkt de tijd gewoon twee keer zo traag te gaan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content