Stefaan Werbrouck
Stefaan Werbrouck Ex-hoofdredacteur van Knack Focus en tv-freak

1:Een Britse vereniging voor gehandicapten is boos op Heather Mills. Volgens de organisatie bewijst de ex van Paul McCartney met haar deelname aan Dancing With The Stars, de Amerikaanse versie van Sterren op de Dansvloer, dat ze evenveel kan als een ‘normaal’ persoon. De ver- eniging wil daarom dat Mills de gehandicaptensticker voor haar Mercedes teruggeeft. McCartney van zijn kant wil gewoon de Mercedes terug.

2:Morrissey heeft dan toch geen zin in het Eurovisiesongfestival. Maar Justin Hawkins, de ex-frontman van The Darkness, neemt wel deel aan de Britse preselecties. Een goede zet: na de overwinning van Lordi vorig jaar hebben de kaarten nog nooit zo goed gelegen voor fake hardrock.

3:Boksersklucht Firmin trok tijdens zijn eerste tien dagen meer dan 125.000 mensen naar de bioscoop, en is daarmee goed op weg om de meest succesvolle Vlaamse film van het jaar te worden. Geen wonder dat wij wenen.

4:Victoria Beckham krijgt een realitysoap: de Amerikaanse zender NBC maakt een reeks over haar wereld en haar intrede in de jetset van Los Angeles. David en de kinderen zullen volgens een woordvoerster niet in de serie te zien zijn. Victoria, die bijna 15 miljoen dollar krijgt voor de reeks, heeft de deal te danken aan haar ‘hilarische gevoel voor humor’, aldus NBC. Ja, ze zit zich nu ongetwijfeld een breuk te lachen thuis.

5:Nog meer slecht nieuws voor David Beckham. Op een veiling tijdens het Oscarfeest van Elton John mochten de gasten bieden op een uur voetballes van de man. Van alle loten die avond bracht dat van Beckham het minst op: 70.000 dollar. Ter vergelijking: bij LA Galaxy zal Beckham één miljoen dollar per week verdienen.

6:You’re criminal, it’s true. De politie van Los Angeles verdenkt James Blunt van vluchtmisdrijf. Op de Oscaravond zou hij met zijn auto over de voet van een omstaander gereden zijn, waarna hij wegstoof. Volgens Blunt behoorde de voet tot een paparazzo die in zijn weg stond.

7:Het graf van Jezus is gevonden. Fijn, kunnen ze dan nu misschien eindelijk eens een graf vinden voor James Brown?

8:Britney Spears heeft in het ‘Promises Rehab Center’ in Californië, de ontwenningskliniek waar ze zich onlangs liet opnemen, een hele vleugel voor zichzelf afgehuurd, zodat ze niet in contact hoeft te komen met andere patiënten.

9:’Het is hard werken, 24 uur per dag, zeven dagen per week, maar het zijn de beste drie jaren van mijn leven geweest.’ Aldus Gwyneth Paltrow in de Oprah Winfrey Show, over de afgelopen drie jaar waarin ze thuis is gebleven om voor haar twee kinderen Apple en Moses te zorgen. Wellicht slaat het eerste deel van de zin op de nanny bij haar thuis, en het tweede deel op haarzelf.

10:Een Britse computerexpert heeft zijn naam veranderd in Jack Bauer, naar het hoofdpersonage in de serie 24. Zijn leven bleef vreemd genoeg even saai als tevoren.

Stefaan Werbrouck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content