1* Meat Loaf heeft zijn Europese tournee geannuleerd, nadat er een cyste op zijn stembanden werd ontdekt. Op de vraag hoe het voelt om met een vervelend gezwel rond te lopen, antwoordde de cyste: ‘Dat valt wel mee, zolang hij maar niet begint te zingen.’

2* De originele scripts van enkele Elvisfilms zijn voorgoed verdwenen, nadat het huis waar ze waren opgeslagen in de as werd gelegd tijdens de bosbranden in Californië. Het grootste drama is natuurlijk dat de scenario’s niet vernietigd zijn vóór Elvis de films kon opnemen.

3* Ondertussen heeft de Amerikaanse countryzanger Garth Brooks de plaats van Elvis ingenomen als ‘meest verkopende soloartiest uit de muziekgeschiedenis’. En wij die dachten dat Bush herverkiezen het ergste was wat de rednecks in de VS op hun geweten hebben.

4* Na een huwelijk van 34 jaar gaan Carlos Santana en zijn vrouw Deborah uit elkaar. Als reden voor de scheiding geeft Deborah Santana ‘onverzoenbare verschillen’ op. Zij is namelijk vandaag nog altijd geloofwaardig.

5* Sylvester Stallone blijft in het verleden leven. Nadat hij Rocky en Rambo uit hun graf heeft doen opstaan, wil Sly zich nu wagen aan een remake van Death Wish, de actiefilm uit 1974 waarin Charles Bronson wraak neemt op enkele misdadigers die zijn familie hebben uitgemoord. In de nieuwe versie zou Stallones woede wel gericht zijn op Australische douaniers.

6* ‘Na jaren van drugmisbruik ben ik nu een beetje aan het rouwen.’ Aldus Pete Doherty in NME, over hoe het voelt om afgekickt te zijn. Even later dook er een video op waarin de muzikant een spuit heroïne in zijn arm zette, en mocht Doherty opnieuw naar de rehab. Inderdaad: de eerste fase van een rouwperiode is altijd de ontkenning.

7* Britney Spears moet de advocatenrekening van haar ex-man Kevin Federline betalen. Federline had daarvoor een rechtszaak ingespannen omdat hij ‘als zelfstandige muzikant geen eigen inkomen heeft’. Veel schaamtegevoel heeft hij blijkbaar ook niet.

8* Een vroegere assistente van Spears verklapt ondertussen in The Daily Mirror dat haar bazin lang heeft gehoopt dat zij en haar ex weer bij elkaar zouden komen, en dat ze zelfs een tijdje een soort altaar voor Federline heeft gehad. We mogen hopen dat dat ondertussen is omgevormd tot een voodookelder.

9* Stella McCartney heeft op originele manier wraak genomen op Heather Mills, de ex van haar vader Paul. De modeontwerpster heeft namelijk op een show in Parijs haar juwelenlijn voor de lente voorgesteld, en een van de nieuwe stukken was een halsband met één been aan. Het was natuurlijk nog beter geweest als ze er een enkelband van had gemaakt.

10* Tot slot: Katie Holmes heeft meegedaan aan de marathon in New York. Ze bracht de loopwedstrijd tot een goed einde, al was de feestvreugde van korte duur toen bleek dat Tom Cruise haar gevolgd was.

(S.W.)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content